date_range AUG 18 - 20

Sarajevo Tattoo Expo 2023

room KJP Centar “Skenderija” d.o.o

directions Terezija 71000, Sarajevo, Sarajevo Canton

more_horiz

description

Sarajevo Tattoo Expo 2023

Sa zadovoljstvom vas pozivamo da se pridružite prvom Tattoo EXPO u Sarajevu, koji će se održati od 18. do 20. augusta 2023. godine. Ovaj jedinstven događaj u našem gradu koji će okupiti neke od najtalentiranijih umjetnika tetoviranja iz cijele regije kao i svijeta, koji će pokazati svoje vještine i dijeliti svoje iskustvo.

Tijekom tri dana, posjetitelji će imati priliku vidjeti mnoge različite stilove tetoviranja i upoznati umjetnike koji ih stvaraju. Također, bit će organizirani razni sadržaji poput natjecanja u tetoviranju, gdje će umjetnici dati svoj maksimum i pokazati svoju umjetnost u raznim kategorijama. Nagrade će biti dodijeljene u svakoj kategoriji, tako da će biti zanimljivo pratiti natjecanja.

Tattoo EXPO predstavlja savršenu priliku da upoznate umjetnike, saznate više o tetovažama i iskusite jedinstvenu atmosferu koju pruža ova zajednica. Osim toga, na raspolaganju će biti mnogo kvalitetne opreme i pribora za tetoviranje, tako da možete kupiti sve što vam je potrebno za svoje sljedeće tetoviranje.

Ukoliko želite sudjelovati, pozivamo vas da se prijavite na našoj web stranici.

Ako biste željeli da se tetovirate tijekom konvencije, molimo vas da se javite na vrijeme artistima jer će se mjesta brzo popuniti. Lista artista će biti dostupna i dopunjavat ćemo je kako budu stizale nove prijave.

Radujemo se vašem dolasku na prvu Sarajevo Tattoo Expo u Sarajevu i garantiramo da će biti događaj koji se ne smije propustiti!

Discover Sarajevo

filter
close
filter bychevron_right
Stylechevron_right
Body partchevron_right
Sizechevron_right
chevron_left back